Nieuws

november 29, 2019

We gaan verhuizen

Vanaf 1 januari 2020 verhuist zowel Eurodisc Rental als Eurodisc Muziek naar een nieuwe locatie aan de Hoofdstraat in Stadskanaal.
Vanwege de groei en verandering van ons bedrijf hebben we gekozen om een nieuwe locatie te betrekken waar we meer mogelijkheden hebben. De laatste jaren zijn we behoorlijk uit ons jasje gegroeid op de locatie aan de Schoolstraat in Musselkanaal. Ook in het kader van efficiënt werken voldeed het pand aan de Schoolstraat niet meer.

Op onze nieuwe locatie bieden we veel mogelijkheden om u als klant te kunnen ontvangen en een fantastische impressie van onze diensten voor uw evenement of locatie te kunnen bieden. Onze focus ligt op een gebouw waar u zich verwelkomt en ontspannen voelt.
Zo vindt u binnenkort in ons pand een ruimte vergaderruimte met ruimte voor zo’n 10 personen met moderne audiovisuele faciliteiten voor ultieme beleving, een ruimte die zich leent om een geschikte demo te geven van audiovisuele producten, een compleet ingerichte showroom en een sfeervolle lounge.
Ook onze technische dienst verhuist mee, waar we onze eigen, maar ook uw apparatuur kunnen onderhouden en repareren.

Vanaf 20 december vinden onze diensten plaats vanaf het nieuwe adres. Voor halen en retour van materialen kunt u ook alleen nog op dit adres terecht.

Nieuw adres:
Hoofdstraat 80
9501CP Stadskanaal

Nieuws