Hero Background Overlay

Beeld en geluid tijdens een uitvaart

[vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]

Geluid en beeld tijdens een uitvaart

De juiste muziek aan de nabestaanden laten horen op het juiste moment, goede spraakverstaandbaarheid, beelden van de overledene tonen op de juiste kwaliteit. Bij Round audiovisual vindt u hiervoor de juiste ondersteuning. Ons doel is u te ontzorgen, want in een dergelijke moeilijke periode is techniek iets waar u zich niet graag mee bezig zult houden. 

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Een uitvaart is een emotionele en ingrijpend gebeuren. Er zijn veel zaken die direct, en goed geregeld moeten worden. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk of wenselijk om (extra) geluids- of beeld apparatuur in te zetten tijdens de uitvaart plechtigheid, bijvoorbeeld in verschillende ruimtes.

Wij bieden de volgende diensten voor een uitvaart:

  • Verzorging van geluid voor sprekers en musici die voor iedereen in goed verstaanbaar is op een aangenaam geluidsniveau.
  • Projectie van foto’s of film op grote TV- of projectieschermen
  • Mobiele draadloze spraak/muziekinstallaties bij het graf.
  • Audiovisueel technicus die de juiste muziek op het juiste moment instart en de juiste beelden laat zien.
  • Sfeervolle verlichting

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_wrp_col_paddings=”false” rt_border_top=”” rt_border_bottom=”” rt_border_left=”” rt_border_right=”” rt_border_top_mobile=”” rt_border_bottom_mobile=”” rt_border_left_mobile=”” rt_border_right_mobile=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”3980″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Contact

  • Hoofdstraat 80
    9501CP, Stadskanaal
  • 085 1300 25

Social media