Totaalproductie

Aandacht voor uw evenement

Concert

Professionele audio, licht, beeld en effects voor uw concert.

Round audiovisual zet zich al jaren in voor verschillende live events. Een tak van sport waar wij erg veel affiniteit mee hebben. De technici vanRound audiovisual hebben de expertise om uw evenement te laten slagen.

Corporate

Met oog voor detail en uw doel voor ogen zetten we ons in om uw presentatie, congres, opening tot een geslaagd project te laten komen. Waar anderen stoppen gaan wij verder.

beurzen

Uw product op laten vallen op de drukke beursvloer. Round audiovisual heeft de expertise om uw beursstand te ontwerpen en bouwen. Doormiddel van de combinatie van een stand met audiovisuele middelen springt u in het oog van uw klant.

Conferentie

Een krachtige boodschap komt niet over zonder de juiste audiovisuele middelen en technici. Round audiovisual staat voor u klaar om uw conferentie zorgeloos te ondersteunen.

Advies en ontwerp

Vanaf de eerste stap van uw project denken we met u mee. We denken graag out of the box om uw evenement net anders te laten overkomen dan een andere.

Samen met u willen we tot een evenement komen waar zowel u als wij trots op mogen zijn.

Realisatie

Round audiovisual heeft ervaren en gedreven personeel met een creatieve inslag die graag u ondersteunen tijdens uw evenement.

Onze kracht

Flexibele oplossingen voor evenementen van heel klein tot heel groot

Persoonlijke aandacht

Klantgericht

Gepassioneerd, creatief en ervaren personeel

Hoogwaardige materialen