Tijdelijke livestreams

Tijdelijke livestream oplossingen

Round audiovisual levert tijdelijke livestream oplossingen.

Vanuit onze ervaring en expertise zijn er ontelbare mogelijkheden voor uw doel. Round audiovisual adviseert graag in de juiste livestream oplossing voor uw doel. Via bijvoorbeeld de bekende kanalen als YouTube of Facebook is het zeer eenvoudig om een grote groep mensen te bereiken met een livestream. In deze tijd waarin social media binnen handbereik is kunt u met een livestream perfect uw doelgroep bereiken.

Om de doelgroep te bereiken en te blijven bereiken is de juiste kwaliteit en zekerheid nodig. Wij beschikken over materialen van degelijke kwaliteit van merken zoals: Sony, Blackmagic Design, Panasonic, Avonic, Roland en meer

Benader ons gerust om te kijken naar de juiste livestream oplossing voor uw organisatie!

Onze expertise

Algemene ledenvergadering

Online presentaties

Online congres met break-out rooms

Uitvaarten

Online concert, of muziekprogramma

Online open-dag

Een uitvaart streamen

Een uitvaart streamen.
Round audiovisual is gespecialiseerd in het streamen en technisch verzorgen van uitvaartplechtigheden. Voor diverse uitvaartondernemers en uitvaartverenigingen mogen we wekelijks streams opzetten voor uitvaarten.
Round audiovisual heeft speciaal voor de uitvaartbranche www.uitvaart-stream.nl gestart. Kijk hier gerust voor de mogelijkheden voor het streamen en technisch verzorgen van uitvaarten.