Hero Background Overlay

Over ons

Op deze pagina vindt u meer over de diensten we u bieden.

Uw evenement kan staan of vallen op de techniek. Wij ervaren dat audiovisuele techniek een enorm belangrijke schakel is voor het laten slagen van een evenement. Zo kan een goede sound en een mooie lichtshow de sfeer van uw evenement enorm verbeteren.

Round audiovisual is een betrouwbare partner en breed inzetbaar. Al jarenlang voorzien we onze opdrachtgevers van audiovisuele techniek op professioneel niveau. Onze focus ligt op zakelijke events (corporate), concert techniek en evenementen met een christelijke achtergrond.

Ook kunt u Round audiovisual benaderen voor het leveren van technisch personeel voor uw evenement of uw productie. Ons personeel is ervaren, enthousiast en gedreven en zal ervoor zorgen dat het evenement op het gebied van techniek goed verloopt.

Round audiovisual is een breed inzetbaar. U kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld: Geluid, licht, beeld, rigging, stroomvoorziening, podia, special FX, enzovoorts.

Onze Diensten

Verhuur van:

 • Geluidsapparatuur
 • Lichtapparatuur
 • Beeldapparatuur
 • Rigging
 • Podia
 • Stroomvoorziening
 • Special FX
 • Technisch personeel

Een belangrijke tak van Round audiovisual is het verhuren van materialen voor uw evenement.
Round audiovisual is een betrouwbare partner als het gaat om de verhuur van geluid, licht en beeldmaterialen. Wij zijn dagelijks bezig met het up to date houden van onze materialen, zo kunt u er van verzekerd zijn dat u ten alle tijde een goed werkend product van Eurodisc huurt.

Onze merken:
Round audiovisual werkt voornamelijk met professionele geaccepteerde merken zoals: L-acoustics, D&B Audiotechnik, Electro-Voice, Shure, AKG, Sennheiser, Midas, Soundcraft, Martin, Showtec, Desisti, CLF, MA, VMB, Prolyte

Service:
Wanneer u materialen huurt bij Round audiovisual kunt u verzekerd zijn van een uitstekende service. U heeft materialen nodig, maar geen verstand hiervan? Geen probleem, we leggen u het helemaal uit.
Mocht het toch voorkomen dat u de gehuurde materialen niet goed werkend krijgt of niet goed aangesloten, dan staan we 24/7 voor u klaar om u telefonisch hulp te bieden, of om u op uw locatie uit de brand te helpen.

Meer info:
Wilt u materialen huren, of heeft u vragen over onze verhuurmaterialen? U kunt altijd contact met ons opnemen via mail of telefonisch op 0599-212699 (binnen openingstijden). U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ook bij Round audiovisual terecht voor verkoop & installatie van AV materialen. In onze webshop kunt u diverse materialen vinden.

In overleg kunnen we met u bekijken welke materialen en oplossingen bij u passen.

Onze missie

Wanneer u Round audiovisual contracteert heeft u geen omkijken naar de door ons geleverde diensten en materialen. Onze passie is het er voor zorgen dat we bijdragen in de belevenis van het publiek. Kwaliteit en passie voor het vak zijn de belangrijkste aspecten in onze dienstverlening. Wij streven naar vakkundigheid, betrouwbaarheid en creativiteit bij het bieden van de juiste technische oplossing aan onze klanten.

Round audiovisual is gevestigd in Stadskanaal. Vanuit deze locatie kunnen wij makkelijk onze diensten leveren in de brede omtrek.
Round audiovisual werkt nauwgezet samen met Round music. Round music is een lokaal geaccepteerd bedrijf die muziekinstrumenten verkoopt, inkoopt en onderhoud verricht aan deze instrumenten. Ook beschikt Round music over een aantal ervaren muziekdocenten die dagelijks lessen verzorgen. Bij Round music kunt u ook gebruik maken van de studio en technici.

Contact

 • Hoofdstraat 80
  9501CP, Stadskanaal
 • 085 1300 25

Social media