Onderwijs

Wilt u meer informatie over audiovisuele techniek in het onderwijs?

Round audiovisual heeft een brede ervaring op het gebied van AV in scholen en onderwijsinstellingen. Van tochscreen tot audioinstallatie kunnen wij u van dienst zijn in advies, installatie en service.  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, of informatie.

Touchscreens

De afgelopen jaren hebben de digiborden alweer ruimte moeten maken voor touchscreens. Een oplossing die in elk lokaal onmisbaar zal gaan worden. Round audiovisual biedt de juiste oplossing in een vaste opstelling aan de wand, of op een verrijdbaar onderstel, met aparte geluidsinstallatie, of geïntegreerd, met ingebouwde pc enzovoort.

Geluidsinstallatie

Gebruiksvriendelijkheid is een vereiste. Dit merken we vaak in scholen. Eigenlijk moet iedereen met het systeem kunnen werken. We adviseren graag in een geschikte geluidssysteem voor een zaal, of een kantine in een school. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een Ipad, of touchpanel.

. Projectie

Een presentatie via een beamer, of scherm kan de booschap enorm verduidelijken. We adviseren graag in een geschikte oplossing voor een zaal, lokaal, kantine enzovoort.

Licht installatie

Van een kleine sfeervolle licht setup in een lokaal tot een compleet ingericht theater. Wij hebben de ervaring om met u tot het juiste resultaat te komen.

Bel/signaal

Round audiovisueel adviseert in complete bel signaleringssystemen met moderne oplossingen via touchscreen bediening.
Klik voor meer informatie