Kerken

Wilt u meer informatie over audiovisuele techniek in een kerk?

Vanaf het begin van Round audiovisual hebben we altijd al veel affiniteit gehad met kerken. Hierdoor kennen we veel situaties en kunnen we hopelijk vanuit onze ervaring u op de juiste weg helpen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, of informatie.

Geluid

In een kerk die soms een behoorlijk lastige ruimte kan zijn qua akoestiek is spraakverstaanbaarheid zeer belangrijk. Tegenwoordig is een muziekteam in veel kerken ook niet meer weg te denken. We zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing om het doel te dienen.

Projectie

Tegenwoordig is projectie, of weergave op schermen van teksten van liederen, bijbelteksten enzovoort niet meer weg te denken uit de kerk. Waar de techniek steeds blijft innoveren is de behoefte naar Full HD projectie en schermen groot, ook binnen kerken. Software als Powerpoint, OPS, Propresenter zijn bijna onmisbaar geworden. Hierin adviseren wij ook graag.

Video streaming

Veel kerken kiezen voor streaming van de kerkdiensten. Dit kan op verschillende manieren, door bijvoorbeeld een eigen systeem, of kerktv. Door een passende camera setup en gebruiksvriendelijke regie zorgen we er samen met u voor dat niemand de dienst hoeft te missen