Horeca en zalen

Wilt u meer informatie over audiovisuele techniek in horeca en zalen?

We hebben een brede ervaring in verschillende zalen en horeca gelegenheden. We denken graag mee in de juiste oplossing voor uw budget. Een passende installatie hoeft niet duur te zijn.  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, of informatie.

Geluidsinstallatie

Van een krachtige installatie voor live muziek of een DJ tot een sfeervolle setup. We denken volledig met u mee in het proces. We werken met gerenommeerde merken in verschillende prijsklassen zoals FBT, RCF, L-Acoustics, Dap Audio, Soundcraft, Sennheiser enzovoort. We kiezen altijd voor de beste oplossing voor uw project en verbinden ons daarom niet aan 1 merk. Natuurlijk is er ontzettend veel mogelijk!

Beeld

Sfeervolle beelden, of een voetbalwedstrijd op groot scherm. Van TV scherm tot beamer en scherm hebben we de beste oplossing voor u.

Lichtshow

Van groots en flitsend tot chique en sfeervol. We hebben een ruime ervaring in oplossingen met licht. Tegenwoordig is LED een vereiste en kunnen we hier niet meer omheen in alle sectoren. Vanuit onze grote ervaring in de verhuur en productiesector kennen we de beste oplossingen.